perjantai 30. joulukuuta 2011

have yourself a merry little christmas


aatonaattona johnny oli meillä yötä. käytiin ostaa kasa karkkia ja katottiin frendejä muutama jakso. johnny nukahti ja meikä pisti perinteitä kunnioittaen the holidayn pyörimään. aatto aamuna vaihettiin lahjat ja johnny läks sen porukoille viettää joulua. illalla meille tuli koko meidän pieni suku :) syötiin hyvin ja sitte jaettiin parit hassut lahjat. oltiin sovittu kaikkien kanssa että ei osteta ollenkaan lahjoja ja että me saadaan janin kanssa omamme käteisenä. no olin tottakai ostanu jokaiselle lahjan.. äidille jopa 5 lahjaa. ja löytyhän sieltä kuusen alta silti mullekkin jotain. perheeltä sain leffalippuja, hiusmaskin&jättilakan, hajuveden, peltirasioita (oon ehkä vähän outo mut mä kerään niitä..), ja elle-lehden puoleks vuodeks. kavereilta tuli pipo, dermosilin tuotteita, gleen eka tuottari, ja breaking dawnin soundtrack. myöhemmin illalla lähin nikkilään tonttuilemaan ja jakamaan joululahjoja:



joulupäivänä kävin aamupäivällä nauramassa sadun ja jennin krapulalle pari tuntia ja sitte takas kotiin pakkailemaan kaikki tarvittava mukaan ja menoks taas takasin jennille. loppuilta meniki sitte kaikkien tuttujen moikkailemiseen paikallisessa. lähettiin jo yhen jälkeen kotiin ja seuraavana aamuna luontoäiti oli laittanu meijän takapihan uusiks.. olin jepalla evakossa ja suihkuilemassa koska kotoota ei löytyny sähköä. tapaninpäivää tuli viettettyä aika pitkälle pizzan ja fantan merkeissä.


ja sitte oikeestaan se syy miks halusin joululahjat käteisenä oli meijän risteily.. käytiin vetää massut täyteen buffetissa ja tanssittiin viiteen asti aamulla. käytiin myös soittaa kitaraa unelmavävyjen hytissä, terkkuja vaan. aamulla oli herätys 08:30 ja lähettiin kävelemään viron katuja pitkin pienessä koomassa. takasin tullessa käytiin vetäsee patongit ja wrapit + fiilistelee AURINKOA kannella!! oli ihan mielettömän nätti sää.


 



että sellanen joulu :) ei nyt kauheen perinteinen mutta kerrankin täysin stressitön ja erityisesti hauska! oon erityisen kiitollinen kaikista lahjoista, sairaan hyvistä jouluruuista+seurasta aattona, sähköstä ja ihan super hauskasta risteilystä. nyt loppuu joulujutut ja keskitytään tulevaan eli uuteenvuoteen..

Turning Page - Sleeping at Last