keskiviikko 7. joulukuuta 2011

one day you'll stop growing up and start growing old, so cut the crap and have a fucking GOOD TIME

takana on melkosen tapahtumarikas ja vähän venähtänyt viikonloppu. perjantaina käytii aaken ja iidan kaa jumbos ostelee joululahjoja ja syömässä. no lahjoja en ite ainakaa ostany yhtäkään. paitsi itelleni. löysin UV-kynsilakkaa vihdoinkin. oon ettiny vaikka kuinka kauan ja nyt niitä saa seppälästä. illaks menin töihin ja mitään erikoisempaa ei sitte vissii tapahtunutkaan. lauantaina taisin roikkua jennin nurkissa koko päivän. värjättiin tukkaa ja meikkailtiin. seiskan maissa sinne tuli porukkaa viettämään pikkujouluja. istuskeltiin iltaa siinä varmaan puoleenyöhön ja siitä matka jatkui paikalliseen. ite katoin siellä illan matsin (go robbeee!!!!!) ja aikalailla sen jälkee lähettiinki jo kotio.





sunnuntaina olin maailman paras GF ja väänsin aamupalat samalla ku toinen tuijotti salkkari-uusintoja. jampsa heitti mut joskus iltapäivällä jepan luo ja me lähettii hakee elliä junalta. käytiin syömässä ja sit mentiin jennille jatkamaan syömistä. ja sit me syötiin taas. ja sitten meillä kaikilla olikin paha olo. olin myös ellin kyydissä!! hurjaa. sunnuntai meni siis syödessä, telkkaria tuijottaessa ja kaikesta turhasta pälättäessä. AINIIN!! me varattiin jotain niin siistiä ellin ja jennin kanssa!!! en viitti kertoa jos jotain meneeki pieleen mut stay tuned!

maanantaina lähettii jepan kanssa jälleen kaupoille.. oli tarkotuksena ostaa vaan ylppärilahjoja mut kummasti stockan outlet rokotti sen reilut viiskymppiä taas. mut ostin mä yhen joululahjanki! nojuu illemmalla lähettii sit iskän, johnnyn ja maman kaa elban ylppäreihin. oltiinki jotenki niin aikataulussa et kerettiin johnnyn kaa jatkaa matkaa myös nean juhliin. joskus yhentoista maissa oltiinki jo keskustas ja päädyttiin vaticaaniin eli vanhaan jenny woohon.




 
kolmen jälkeen fetawrappia naamariin ja lähettiin kävelee hotellille. oli ihan jäätävä lumiloskamyrsky ulkona ja siitä saanki kiittää sitä että oon nyt kipeenä :)